Verzending

Waar is mijn bestelling?

Na het bestelproces ontvang je een e-mail van ons zodra de bestelling is verwerkt en opnieuw wanneer het verzendlabel is aangemaakt. Met deze tweede e-mail ontvang je een Track&Trace link om je zending online te volgen.

Let op: het kan enkele uren duren voor je tracking link door de verzender is geactiveerd.


Wie is jullie transportpartner?

We zorgen ervoor dat je bestelde items zo snel en veilig mogelijk geleverd worden. Indien je voor 16u besteld, word je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Je hebt de keuze uit de volgende twee vervoerders:

PostNL

Levering van maandag t.e.m. zaterdag, meestal de volgende dag. Indien je niet thuis bent, word je pakketje bij de buren geleverd of kan je het ophalen in het dichtstbijzijnde PostNL punt. 

MikroPakket

Volledig verzekerde levering van maandag t.e.m. zaterdag, in 99% van de gevallen netjes de volgende dag geleverd. Let op: MikroPakket zal enkel op het aangegeven verzendadres uitleveren, niet bij de buren en niet bij een pick-up point.


Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je op een werkdag vóór 16u besteld wordt de zending nog dezelfde dag meegegeven met MikroPakket. Deze bestelling wordt dus 's anderendaags aan je uitgeleverd. 

Kies je voor DPD dan kan je best vóór 15u bestellen op een werkdag om het pakket nog dezelfde dag op te nemen in de route. Zodra het pakket in de uitlevering van DPD aanwezig is wordt het pakket na één à twee werkdagen aan je aangeboden.

Let op: bovenstaande levertijden zijn telkens onder voorbehoud van eventuele vertragingen door overmacht.


Naar welke landen verzenden jullie?

Bij Artismook verzenden we doorheen de hele Benelux. Ben je niet zeker of het pakket bij je kan worden uitgeleverd? Dan kan je ons vrijblijvend contacteren via klantenservice@artismook.be of via 0032 (0) 89 70 16 18 zodat we je de meest accurate informatie kunnen doorgeven.


Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Eerst en vooral, check je map ongewenste e-mails. Als er een probleem met een order is gaan we vaak in eerste instantie een e-mailtje sturen om je op de hoogte te houden.

Heb je geen aparte e-mail of telefoontje ontvangen check dan je tracking link, als je afwezig was op het aflever-tijdstip kan het zijn dat de vervoerder je pakket niet heeft kunnen afleveren en dit op een ander moment opnieuw aanbiedt of bij een pick-up point aflevert.

Heb je alles nagekeken en het is nog niet duidelijk waar het pakket is gebleven contacteer ons dan even via klantenservice@artismook.be of via 0032 (0) 89 70 16 18 zodat we informatie kunnen opvragen bij de vervoerder en de oorzaak kunnen achterhalen.