Filteren op

Merken
meer minder
Nicotine-gehalte
meer minder
Prijs
5 6
Filter

Nicotine Pouches

Zoek je de beste kwaliteit Nicotine Pouches? Bij Artismook helpen we je graag verder

Een Nicotine Pouch is een nicotinevervanger zonder tabak die je gewoon onder je lip legt in plaats van bijvoorbeeld te gaan roken. Ze zijn wit, discreet en geven geen vlekken op je tanden! Het zakje bevat natuurlijke vezels, kauw basis-vuller, nicotine en verse smaken om goed te smaken en toch sterk nicotine vrij te geven!

Het belangrijkste voordeel van het overschakelen op nicotinezakjes is dat dezelfde hoeveelheid nicotine op een veiligere manier kan worden geconsumeerd, in plaats van de stof via de longen te absorberen zoals bij verdampers en sigaretten het geval is.

 1. Een Nicotine Pouch kan ook overal gebruikt worden zonder dat uw omgeving wordt blootgesteld aan schadelijke secundaire rook. Omdat ze volledig wit zijn, wordt ook het risico op verkleuring van de tanden weggenomen.
  Omdat de producten vrij zijn van tabak - ze hebben niet de loopse tabakssmaak die veel mensen onaangenaam vinden.
  • Tobacco Free - betekent dat het product nicotine bevat, maar vrij is van tabak.
  • White Tobacco - producten die gebleekte tabaksbladeren hebben, bevatten zowel nicotine als tabak.
  • All White - een volledig wit product dat vrij is van tabak maar wel nicotine bevat.
  • Nicotine Free - meestal ook tabaksvrij, gemaakt van plantaardige vezels en soms thee om de tabakssmaak na te bootsen voor het vervangen van buideltjes.
 2. De Tobacco Pouch snus is gemaakt van tabak, waarbij de nicotinezakjes zijn gemaakt van natuurlijke vezels, kauwbasisvullers en nicotine die is geëxtraheerd uit de tabaksbladeren.